Bryngelsgatan 2D

Det här charmiga kontoret, är beläget mitt i Falköpings pulserande hjärta. Med sin placering på Ströget har du direkt tillgång till stans bästa läge. Kontoret erbjuder en fantastisk utsikt över Plantis, vilket ger dig en inspirerande arbetsmiljö. Naturen och stadens livliga atmosfär möts här på ett unikt sätt. Tillträde till kontoret kan diskuteras och anpassas efter överenskommelse, vilket ger dig flexibilitet i planeringen av din verksamhet. Om du söker en trivsam och central arbetsplats, kontakta oss för mer information och möjlighet att besöka detta kontor.

Landbogatan 4

Centralt belägen lokal i Falköping. Lokalen är strategiskt placerad mitt i centrum av Falköping, vilket ger en utmärkt tillgänglighet och synlighet för ditt företag. Denna lokal är mångsidig och lämpar sig för både mindre och större företag. På våning 2 finns utrymmen som lämpar sig för mindre företag, med tillgång till gemensamt kök och toaletter för dem som behöver mindre yta för sin verksamhet. Möjligheten finns för omgående tillträde. Så om du söker en central och flexibel plats för ditt företag, är detta ett utmärkt alternativ.

S:t Olofsgatan 56

Centralt belägen lokal i en av Falköpings mest attraktiva områden Denna lokal är perfekt placerad i en av Falköpings mest eftertraktade och centrala lägen. Det ger din verksamhet en fantastisk synlighet och närhet till stadens puls. Lokalen har en öppen planlösning och imponerande takhöjd, med mått mellan 4 och 6 meter. Detta skapar en rymlig och luftig atmosfär som kan anpassas efter dina behov. Denna lokal erbjuder betydande utvecklingspotential och är flexibel nog att anpassas till olika branscher och affärsidéer. Här kan du förverkliga din vision.